Omdömen
 

Omdömen

 

http://www.reco.se/tandlakare-ake-parmlid-ab

Linda Ö
2010-10-30
Linda Ö: Jag rekommenderar Åke och hans sköterska varmt. Hade varit hos flera tandläkare innan jag kom till Åke som jag bestämde mig för bara efter några minuter. Ett fantastiskt bemötande och ett fantastiskt resultat!
Jag ville ha 4 st skalfasader och var noga med ett naturligt resultat, precis som Åke var! Och jag har fått många komplimanger för just det, det naturliga resultatet, jag är supernöjd med mitt nya leende! Jag som tom har tandläkarskräck skrattade väldigt många ggr hos besöken hos Åke, jag kände mig otroligt trygg med både Åke och hans sköterska. 
Ett superteam!!


2010-10-25
Eva M: Fick min första kontakt för ca 20 år sedan och dessa tänder har hållt sedan dess. Och nu har jag varit där igen och blivit mycket väl omhändertagen. Han lyssnar bra och vill verkligen att man skall vara nöjd när man lämnar. All heder åt honom och hans sköterska Marianne som också får toppenbetyg.


2011-03-01
Bo A: Jag bytte min gamla tandläkare som jag haft i många år. Jag ville ha den bästa när jag skulle göra en stor investering med implantat och porslinskronor mm. Åke och Marianne har givit mig inte bara ett fantastisk nytt utseende men också många trevliga besök. Faktum var att jag såg fram emot besöken, hur konstigt det än kan låta. Om du skall göra några större ingrepp så kan jag verkligen rekommendera Åke Parmlid. Min tandhygienist sa att han är den bästa. Jag instämmer

 

http://www.rejta.se/omdome/620515/Parmlid+%C3%85ke

2010-07-02
Familjen Kolni
Världsklass i estetisk tandvård.
Ett professionellt utfört arbete under mycket trevliga former. Ett stort tack!
Familjen Kolni.

2010-05-05
Linda Örnvinge
Skalfasader
Ger högsta betyg till Åke & hans tandsköterska Marianne, är supernöjd med mina 4 nya skalfasader som har ett fantastiskt naturligt utseende! Men jag ger också högsta betyg för bemötande & omhändertagande, kände mig trygg & Åke är en mycket trevlig man som har mycket att berätta & är rolig att lyssna på under tiden man får fina nya naturliga tänder!
Rekomenderar Åke Parmlid varmt.

2006-07-24
CM
Utmärkt Service
Mycket kunnigt och trevligt tandläkar-team.
De uppfyllde mina högt ställda krav utan kompromisser.
Tack